Издателството на Светльо Кантарджиев с още детски книжки от поредицата Детство мое

July 9th, 2013 | by | Без категория

Jul
09

4Напоследък става все по-непосилно да заинтригуваме децата с художествено четиво, а що се касае до най-малките – там задачата е още по-амбициозна. Причините са няколкото: глобалният и дигитален свят, в който живеем, привлича малчуганите с интерактивни забавления, по-цветни, пъстри и интересни визуално от традиционните медии, към които спада книгата; все по-динамичното ежедневие на родителите, които рядко имат възможността да почетат с децата си; средата и обществото, в които като цяло процентът на четящи намалява драстично всяка година.

Решението идва от Светльо Кантарджиев и издателство Ню Медиа Груп, които продължават да изкарват на пазара детски книжки към поредицата Детство мое. Най-новите попълнения са: „Мълчаливата принцеса“, „Джак, победителят на великани“, „Принцесата от портокала“, „Старата къща“ и „Приказка за котката“. Освен че предоствят на хлапетата вълнуващи истории от чудния свят на приказките, книжките поместват на страниците си популярни народни приказки от Англия, Италия и Чехия. Така, забавлявайки се, вашият малчуган ще опознава бита, нравствеността и културата на други народи по света. Изключете телевизора още сега и се отправете към най-близката книжарница. Съкровището ви заслужава пътсроцветно, вълшебно и мечтателно детство – такова, каквото си го спомняме ние, възрастните, с умиление, дълбока въздишка и закачлива усмивка. Голямо ДА на четенето сред малките!

Google+ Comments

Authored by

2 Responses to “Издателството на Светльо Кантарджиев с още детски книжки от поредицата Детство мое”

Show / Hide Comments
  1. Надежда Христова says:

    Здравейте, търся книжка номер 8 Хензел и Гретел, но не знам към кого да се обърна.

    • Victory says:

      Може би ще е най-добре да се свържете с издателството, аз съм го правил за книги, които не мога да намеря по книжарниците, може там да са останали бройки. Успех в търсенето.

Leave a Comment