Четящата жена

May 1, 2014 Off By Victory

Read meЧетящата жена е секси. При това много, много секси. Вземете си за партньор четяща жена и няма да съжалявате.

Тя е забавна, умна и разбираща. От очите й строи интелект, а на устните й винаги грее усмивка. Тя няма да ви засрами пред приятелите ви и ще бъде гордост за роднините ви. Тя е отличен психолог и ще направи всичко, за да се чувствате добре с нея.

Четящата жена обича да се смее, да мечтае и ще съумее да разпраши лошото ви настроение на хиляди частици. Бъдете готови да се сблъсквате с всевъзможни идеи и закачки. Тя може да организира уникалния уикенд, да ви направи най-необичайния подарък и да ви разтърси с креатвността си. Тя е заредена с въображение, което личи по стила й и по начина, по който се справя с домашните си задължения.

Освен това четящата жена е скромна. С нея няма да харчите много – за нея диамантът е клише, но ако прескочите ограда и й наберете току-що цъфнал трендафил ще бъде в истински възторг. За четящата жена няма табута. Тя трупа опит от книгите и чрез тях ще е запозната и с най-недостъпните природни места, не се притеснява да гледа хорор филми и ще ви изуми и в най-интимните моменти.

А гледате ли я докато чете – ще бъдете буквално удивен от начина по-който сме сменят гримасите по лицето й. Единствено такава жена можете да ви накара да се влюбите в нея от пръв поглед. Със своята чувственост ще успее да разтопи и най-студеното сърце.

Но внимавайте, защото само избрани ще заслужат Четяща жена. Тя ще им отправи куп предизвикателство и ще изпита ума им. Ако успеете поне малко да се докоснете до нейната душа – то тя ще бъде ваша до края на света.

Google+ Comments