Красива жена е естествената жена

February 24, 2014 Off By Victory

Като един истински ценител на красотата, в месеца на любовта, няма как да подмина темата за красивите жени. Днес обаче искам да споделя за нетрадиционната красота на жената, която често се крие в онези черти, които жените се опитват да прикрият с грим, а не знаят, че именно те могат да бъдат много интересни и възбуждащи за мъжете.

Редовно забелязвам жени, които се замаскирват до непознаваемост само и само да заличат луничките си. Всъщност това за повечето мъже е очарователна особеност и не малко от нас намират луничките за секси. Те са естествени и екзотични. Кой мъж не иска да се похвали, че жена му е неповторима.

Това, което най-много мразя са тежките дамски парфюми. Често се задушавам, когато искам да прегърна приятелката си. Жени, повечето мъже предпочитат деликатни аромати! Нима не знаете,че умираме, когато тепърва сте излезли от банята и ухаете на сапун или на лосиона ви за тяло – излъчва чистота. Искаме да ви докоснем и погалим. Оставете наситените и остри миризми за вечерни клубове и ухайте сладко и деликатно през деня.

women flowers grass 1920x1200 wallpaper_www.wallpaperfo.com_50Не знам защо повечето представителки на нежния пол си мислят, че ако носят оскъдни дрехи това ще привлече вниманието ни. Грешка!!! Ако показвате всичко ние ще си помислим, че търсите единствено забавление, така че не се оплаквайте, ако станете обект на похотта ни и не ви се обадим след нощ с вас. Истината е, че ние харесваме прилепнали дрехи, които обаче нямат деколте до пъпа и стигат едва до средата на бедрата. Просто бъдете секси като загатнете формите си, а не като навирате прелестите си в очите ни.

Последно – косите. Много мъже наистина обичаме дългите коси, но не и когато са толкова фризирани, че миришат от километри на лак и стоят като тунинговани на главите ви. Все по-често започвам да си мисля, че когато излизате с нас сте на състезание помежду си, вместо видът ви да е насочен да гали окото ни. Толкова е хубаво да докоснем мека, лъскава и вееща се от най-малкия полъх коса. Пак я фризирайте и бъдете красиви, но не стигайте до крайности.

И като заключение – ние мъжете обичаме естествеността, хубавата усмивка, светлината в погледа и ни отегчават позите и лицевите гримаси, така че момичета… Ние нямаме нужда от фалш, на вас за какво ви е?

Google+ Comments