Ние празнуваме, Боду СОД пазят!

December 11, 2014 Off By Victory

Празниците са любимото ми време от годината. Главно заради отпуската и възможността да прекарам няколко прекрасни дни в планината или да се срещам с приятели.

Но когато сме далеч кражбите и влизането с взлом са нещата, от които най-много се боим. И има защо. Подобно посегателство оставя дома ви в ужасно състояние. Не само се ядосвате заради откраднатото имущество, а много често и за неумишлено нанесени вреди, оставили някои мебели напълно неизползваеми.

За да избегнете подобни инциденти най-добре вземете предварително мерки за обезопасяването на вашия дом. Като цяло препоръчвам да не коментирате твърде много пред външни хора кога и за колко време ще отсъствате. Ако сте семейни, посъветвайте и децата си да не правят същото. Сложете сигурна ключалка и здрава врата. Монтирайте решетки на терасата и прозорците. Не дръжте ценните си вещи у дома или ползвайте сейф.

security-lockИ все пак, най-сигурният начин да се предпазите от нежелано посегателство е да инсталирате в дома си СОТ (СОД). Фирмите са много, изборът е голям. Аз специално избрах Боду СОД преди няколко години, заради доброто съотношение цена-качество. Освен това са големи симпатяги,  работят съвестно и имат забавна фейсбук страница, която показва колко внимание отделят и на най-малките детайли от защитата на клиентите си и умеят да мислят няколко хода напред.

Защо да пък да си включа точно СОТ, ще попитат мнозина. Много хора си мислят, че „дебелата” врата и сложната ключалка ще ги защитят. Няма да споря, но е факт, че дори и най-сигурно измисления механизъм е разшифрован вече от някого някъде. Такива неща се разбират веднага в престъпния свят.

Друго предимство на СОТ-а  е, че ще предпази дома ви не само от влизане с взлом. В много случаи щети се нанасят  и от немарливост. Поради невнимание сте оставили включен електрически уред. Съседите ви са наводнили целия етаж или са настъпили  други жилищни катаклизми. Ако сте извън града не  може да реагирате на време. Патрулите на избраната от вас фирма обаче могат. Още едно преимущество е  възможността да разчитате на сигурност дори когато оставите децата или домашните любимци сами у дома.

Казвам ви го като човек с включен СОТ (Боду СОД). И тази зима от крадци и аварии не се притеснявам. Леко ми е на душата – празнично и доволно.

Google+ Comments