Опитвам да се свържа с НОИ по телефона…

Опитвам да се свържа с НОИ по телефона…

September 5, 2017 Off By Victory

Някога налагало ви си се е да се свържете с контактния център на НОИ?

Аз се опитвам да го направя от няколко дни и по-точно от петък насам, но нямам никакъв успех. Звъня поне по три пъти дневно в различни времеви отрязъци и резултатът е все един и същ. Сигнал свободно – избирам 1 – „В момента всички оператори отговарят на запитвания, моля, изчакайте.“

Дори докато пиша този текст, съм набрал номер 0700 14 802 и съм пуснал телефона на високоговорител. Чакам да ме свържат към оператор, за да попитам нещо. Имам някакво недоразумение с осигуровките, което не е по моя вина. Подозирам, че в НОИ нещо са объркали или недогледали, но не ми се ходи до сградата, ако мога да свърша работата само със запитване по телефона.

Надявам се скоро да се свържа успешно, без да ми се налага да вися цял ден на телефона и да слушам единствено: „Моля, изачакайте….“.

Любопитно ми е дали и на вас ви е била нужна консултация с НОИ и дали също сте имали подобен неуспех при свързване? Чудя се само един човек ли работи в кол центъра им? Работи ли някой въобще? Струва ли ви се нормално вече три работни дни и след минимум 10 обаждания никой да не ми отговаря?

Дайте ми съвет как да постъпя оттук насетне. Да ходя ли до най-близкия им клон? Май ще се наложи…

Google+ Comments