Почивка от любимия парфюм

Почивка от любимия парфюм

June 5, 2022 Off By Victory

Всеки, който има любим парфюм, който отговаря на личността му и вкуса му, и го използва редовно, вероятно ще увеличи значително количеството, което слага с течение на времето. Това се случва, тъй като обонянието ще свикне с миризмата. Сигурен съм, че вече сте се уверили в това твърдение поне веднъж.

С течение на времето пръскаме от постоянно използваният парфюм все повече и повече, тъй като миризмата се възприема по-слабо, отколкото в началото. Понякога има смисъл да използваме различен аромат, вместо любимия си парфюм. По този начин мъжете и жените създават необходимото разнообразие. Няма основно правило за връщане към обичайния аромат. Кога след това ароматът се възприема по обичайния начин отново, е строго индивидуално.

В статии по темата, например, съм чел, че е важно по време на почивката от любимия парфюм да изберем аромат, различаващ се драстично от сегашния. Ако замените дървесен нюанс с друг такъв, или заменим един флорален с друг подобен флорален аромат, няма да постигнем ефектът, от който се нуждаем.

Google+ Comments