Позитивните излияния на един Виктор

May 13, 2015 Off By Victory

keep-calm-and-think-positive-42Днешната статия няма да е от онези строгите и образователните, да кажем, че ще е малко по-разпускаща и лежерна. Лятото идва и вече съм на вълна релакс, планиране на почивки, слънцето ме грее, аз му се усмихвам и така. Хора, трябва да се радваме на живота, на това, което имаме, колкото и банално да звучи. Не искам да ви виждам намусени 🙂

Както вече сигурно сте забелязали, днес съм в настроение. В момента съм в такъв момент от живота си, в който имам чувството, че всичко не е наредило по правилния начин. Познати ли ви е това чувство? Блажено е, ако мога така да се изразя. Кара ме да си мисля, че всичко е възможно и че мечтите се сбъдват стига да си достатъчно позитивен и устремен.

Когато бях малък имах навика да си представям живота си като порасна, но за разлика от останалите аз не исках да имам някаква конкретна професия, а работа, която да ме кара да се чувствам значим и даващ своя принос. За мен това не беше нещо, което се побира в една дума, а усещането, което ще имам на работното си място – позитивизъм, спокойствие, ценене, напредък. Някои от вас сигурно ме разбират.

На противоположния фронт, а именно “семейния” живот, нещата също са тип-топ. Съществува една непринудена хармония, която е някак естествена, а не се случва насила. Трябва да умеете да цените човека до себе си, да го обгрижвате, да му казвате и показвате колко много значи за вас дори и след години заедно.

Дано да съм успял да ви разведря, вдъхновя или усмихна. Такова е днес моето настроение и много държах да ви го предам.

Google+ Comments