Васил Лазаров внася свинско месо от най-висок клас

Васил Лазаров внася свинско месо от най-висок клас

May 25, 2017 Off By Victory

Когато нещо или някой си струва да бъде похвалено, нека го направим. Днес ще ви запозная с Васил Лазаров, Вивекта ЕООД и свинското месо, което внасят у нас.

Най-общо казано Вивекта е компания, чиято основна дейност е внос и търговия на хранителни стоки, повечето от които замразени  – месо, риба, зеленчуци плодове и др.  Управлява я Васил Лазаров, а компанията е официален представител на няколко световноизвестни марки производители на висококачествени хранителни стоки. Става дума за испанския зехтин Urzante, замразените зеленчукови миксове на Aretol, картофените специалитети и бланширани картофки на McCain Foods Limited и др. Партньорството с всяка една от тези компании е постижение за Васил Лазаров, Вивекта от своя страна печели точки пред българските си конкуренти.

Аз обаче искам да насоча вниманието ви към друга компания производител, чийто представител  у нас също е Васил Лазаров – Вивекта БГ и която според мен заслужава повече внимание – Даниш Краун.

Това, както подсказва и името, е датска компания, един от най-големите производители на свинско месо не само в Европа, но и в света. Известни са не само с качеството на продуктите си, но и с над 100-годишния подбор на породата си животни. От личен опит ще ви кажа, че тяхното месо наистина се отличава с по-добри вкусови качества в сравнение с други на пазара. Аз, както много мъже, винаги търся протеин на масата и имам критичен поглед към повечето марки на пазара. Почти съм се отказал да ям пилешко месо заради лични мои възгледи и съмнения към някои фирми. Насочвам се само към няколко определени производители на месо и един от тях е Даниш Краун. Ако трябва да купувам свинско месо, винаги предпочитам тяхното. Взимам от замразените разфасовки, защото вярвам в предимствата на шоковото замразяване. В противен случаи няма как да знам колко дълго време охладеното месо е стояло в магазина. Какво да ви кажа, взискателен клиент съм! Цяло чудо е, че все още си намирам месо, което да оправдае високите ми очаквания.

Google+ Comments