Виртуално пътуване до Индия

October 28, 2014 Off By Victory

mary goa..snow 2012 051Страна като Индия може да бъде дефинирана с думите „огромно разнообразие“. От географска гледна точка тя може да се счита за късметлийка, защото е разположенa на място с неограничени природни ресурси – има си планини, плажове, пустини и джунгли. Мен лично най ме влече джунглата, защото досега не съм виждал такава. Богатата индийска култура е силно повлияна от духовност и религия. Музикалните ѝ ритми не могат да се объркат. Индийските танци също са нещо емблематично. Да не говорим за боливудските филми. Има и много местни диалекти, на които се говори.

Фамилните ценности са на почит, както и честта на семейството. В облеклото се срещат най-различни цветови комбинации. Архитектурата ѝ включва всевъзможни детайли и орнаменти по сградите. В Индия определено може да почувствате духа на нещо различно и невиждано досега. Там сякаш може да усетиш как древната мъдрост те обгръща. Но именно мистичната страна на Индия е това, което привлича хората. Мен със сигурност. Чел съм и доста негативни неща, но те не могат да ме спрат да искам да отида.

Така както аз виждам нещата, в моята идеална представа за тази държава, там бих се сблъсквал с нещо ново и крайно различно, което ще ме кара да искам още и още, докато не разгадая мистериите ѝ. Ще се чувствам като на поход към непознатото. Обожавам това чувство, когато се превръщаш в един малък изследовател, отворил големите си очи и готов да попие всичко наоколо.

С многото си пластове Индия може да предложи различно преживяване. А аз като любител на такива се качвам на виртуалния самолет и тръгвам. Ще се видим там!

Google+ Comments