Забавна офис олимпиада (част 1)

Забавна офис олимпиада (част 1)

March 16, 2021 Off By Victory

Заради пандемията, през 2020-а година се наложи тенденцията за работа от вкъщи. За някои това беше по-добрият вариант за протичане на работния процес, други нямаха търпение да се завърнат в офиса. През този период мерките ту се затягаха, ту се отхлабваха, но факт е, че повечето фирми вече са отворени и служителите имат право да изберат откъде да работят.

Хората в офисите не са в пълен състав, но тези, които са решили да работят от там трябва да бъдат поощрени. А защо това да не стане с една забавна офис олимпиада. Затова съберете колегите си за кафе-пауза и планирайте офис олимпиада.

Дисциплините могат да бъдат забавни за тези, които не обичат спорта и може да дадете идеята за начинанието на шефа си като „мярка за изграждане на екип“.

Снабдете се с общи тениски, забавни аксесоари за фенове, шапки и каквото сметнете още, че ви е нужно. Сега олимпиадата може да започне. Ето и няколко съвета от мен какви дисциплини може да включите.

Дисциплина 1: Състезание с офис столове.
Представяли ли сте си, че по време на работа може да се състезавате с офис столове? За целта изберете подходящо място и маркирайте началото и финала на трасето. След това, всички наведнъж или пък само двама участници се опитват да достигнат целта възможно най-бързо, седнали на стол и придвижвайки се с него. Решете предварително дали са позволени фалове или трябва да държите ръцете си зад облегалката на стола. Може също състезанието да протече на принципа на щафета.

Дисциплина 2: Баскетбол с хартиена топка.
Намачкайте парченца стара хартия на малки топчета. Поставете кошчето за отпадъци нависоко и на разстояние. Сега маркирайте начална линия. Всички колеги се опитват един след друг да уцелят коша. Всеки, който пропусне, ще отпадне. Ако няколко други играчи постигнат удар, преместете кофата по-далеч. Хвърляйте отново последователно. Победителят в баскетбола може да бъде поощрен със символична награда.

Google+ Comments