17 години имаме Vbox7

17 години имаме Vbox7

July 30, 2023 Off By Victory

Знаете ли, че през юли се навършват 17 години от създаването на Vbox7? Той е български сайт за видеосподеляне, който функционира от 2006 година и се превърна в един от най-популярните и посещавани уебсайтове у нас за качване и гледане на видеоклипове. Платформата изигра важна роля в онлайн обществото на българските потребители и до днес е значима част от ежедневието на някои от тях. А вие ползвате ли я още?

Докато ми отговорите, ще ви представя малко интересни факти, които открих за нея:
Сайтът е създаден от Любомир Чернин и Симеон Петров, които успешно въведоха и утвърдиха Vbox7 като първия български сайт за видео споделяне.

С течение на времето платформата позволи на много начинаещи български артисти, певци, актьори и комедианти да представят своите таланти и да се промотират. Това я превърна във важен каталог за откриване на нови лица от шоубизнеса.

Vbox7 бързо стана място, където българските музикални изпълнители и техните видеоклипове набираха голяма популярност. Платформата спомага и за представянето на нови песни и артисти, като им осигурява голяма аудитория от потребители.

Въпреки успеха си, Vbox7 също така се е изправял пред силна конкуренция от страна на други глобални видео платформи като YouTube. Това наложи на сайта постоянно да се развива, добавяйки нови функционалности и подобрявайки потребителския опит.

Vbox7 е уебсайт, който създава и утвърждава българско съдържание, давайки възможност на хиляди потребители да изразят своята креативност. Това го прави значима част от онлайн културата и развлеченията у нас.

Google+ Comments