Адвокат Янко Янев връща надеждата на хора след претърпяно ПТП

Адвокат Янко Янев връща надеждата на хора след претърпяно ПТП

August 11, 2017 Off By Victory

„Нашето богатство е вашето доверие“ – това ще прочетете веднага, след като отворите сайта на адвокат Янко Янев. Той е чудесен професионалист, сърдечен като човек и готов да помогне на всеки, който потърси помощта му. Казвам ви го, понеже лично съм се възползвал от услугите му и съм останал с много добро впечатление.

Историята на адвокат Янев е колкото трагична, толкова и затрогваща. Преди няколко години става жертва в жесток пътен инцидент, който го вкарва директно в болница. Ранен е толкова тежко, че за малко не остава парализиран до края на живата си.

Представете си само! Лежите на легло с привързани системи и гипсирани. Борите се за живата си и в същото време ви се налага да се борите и с бюрокрацията. Оказва се, че доста хора у нас изпадат в такова положение – отказвано им е финансово обезщетение след претърпяно ПТП. Застрахователите започват да увъртат, усукват, обясняват, отлагат и т.н. с надеждата да се откажете от правата си или да се съгласите на техните „добри“ условия.

А аз все си мисля, че целта на застраховката е да се чувстваш сигурен и защитен. И когато ти потрябва обезщетение по застраховката ти, да не изпадаш в недоумение защо не ти го изплащат и да се чудиш какво да правиш. Има обаче лесен начин да намерите бърза и адекватна помощ в подобна ситуация.

Ще ви издам тайната!

Тя се казва фондация За пострадалите – Янко Янев е неин основоположник и сега ще ви разкажа повече. За щастие адвокат Янев успява да се възстанови напълно след неговия инцидент. Сблъскал се челно с неправдите и манипулациите на застрахователите в подобни тежки моменти, той решава, че ще се намеси. Че ще промени системата и ще развали комфорта на застрахователите. Основава фондация „За пострадалите“ и оттогава насетне се занимава с казуси на други хора, претърпели пътен инцидент.

Фондацията се явява опората в момент на нужда, когато жертвите на катастрофи и техните близки имат нужда от реална помощ, но дружествата за застраховане по различни причини забавят плащания или предлагат несправедливи и неадекватни суми.

В „За пострадалите“ ще получите безплатна консултация, юридическа защита и съдействие пред всички държавни органи – полиция, следствие и съд. Ще разберете какви права имате, как да ги защитите и да получите това, което ви се полага. Имате реален шанс за пълно обезщетение, стига да си търсите правата!

Знам, че ПТП-тата водят до тежки загуби и трудни за преживяване моменти. Тогава никак не ни е до съдилища, полицаи и застрахователи, но е важно да не се поддаваме на мъката. Стискаме зъби и се борим за себе си и своето семейство. Всеки, станал жертва на пътя, заслужава възмездие за щетите, които са му нанесени. От този принцип се ръководят адвокат Янко Янев и неговите колеги от фондация „За пострадалите“.

Google+ Comments