Агитацията от всички страни

September 14, 2014 Off By Victory

NoThanks_thumbИма още поне три седмици до датата на предстоящите избори, а вече се втурнаха от всички страни да ни агитират кой, какво, кога, къде.

Не можеш да се разходиш нормално по улицата без да видиш някоя стена, нашарена цялата с плакати на всички кандидати. Не може да пуснеш телевизора без да засечеш някой политик, който говори какво ще направи, кое е не е както трябва и трябва да се промени, а ако не говори той самият – му пускат платения материал. Пише се навсякъде, публикува се навсякъде и ето, че и аз не издържах да се обадя по темата. А да, и шатри и агитационни палатки се опъват на какви ли не места само да са видими и да може да се раздават оттам колкото може повече листовки и брошури.

Грубо казано, агитират ни активно от всички страни по различни начини. Знам, че това е начин да се информираме какво се случва, на кой какви са му приоритетите и т.н., но те направо ти се набиват в очите и в съзнаниета. Сякаш всичките кандидат политици се надпреварват не кой ще спечели повече доверие и последователи, а кой ще залепи повече плакати, които да се разложат после от дъждовете и да плъзнат по улиците като паразити.

Не знам за вас, но на мен още от сега рекламите и пиарът ми идват в повече, а не ми се мисли до моментът на изборите какво ще стане.

Google+ Comments