Цъфнала пролет

April 6, 2013 Off By Victory

prolettСлед студената и мрачна зима най-после дойде и пролетта. Аз съм голям почитател на спорта и във всеки сезон намирам нещо подходящо. Дори и през зимата не спирам да спортувам, като карам ски и сноуборд. Или просто се наслаждавам на зимната приказка сред природата. Прекрасно е да си някъде насред планината и да вдишваш чист планински въздух. Още по-красиво е ако падат бели снежинки от небето.

Все пак се затъжих за по-хубавото и топло време, когато можеш да излезеш навън просто по тениска и джапанки. Много ми е приятно след студените температури да се наслаждавам на по-топлите дни. Харесвам разцъфването на природата и песните на птичките. Навсякъде е зелено и мирише приятно. Хората сменят дебелите одежди с по-тънки и усмивките присъстват все повече на лицата им. Казано иначе – ражда се нов живот.

Много добре е, че през пролетта температурите са умерени, нито е много топло, нито студено. Денят започва да расте за сметка на вечерта и имаме повече време за всичко. Малко е неприятен момента, в който се променя часовника с един час напред, но и с това се свиква. Пролетта се отразява зле на някои хора, тъй като изпитват пролетна умора. Аз обаче нямам такъв проблем и Слава Богу.

За мен всеки сезон има своята красота и обаяние. Ние сме щастливци с цели четири прекрасни сезона. Кой е Вашия любим сезон?

Google+ Comments