Да раздвижим мозъците си

January 29, 2016 Off By Victory

Казвал ли съм ви, че обичам логически задачи? Мисля, че са много полезни за мозъка и ни помагат да се развием на едно по-високо ниво.

Днес, в духа на сезона, специално подбрах една интересна картинка, над която да си поблъскаме главите заедно. В нея има скрити 6 думи, които са изписани на английски език. Още от пръв поглед открих 2, след малко по-дълго взиране забелязах 3-та.

След това не издържах и реших да си подскажа, като поне видя кои думи трябва да търся. Така открих номер 4 и 5, но 6 все още ми убягва. Ако и вие искате да разберете кои са въпросните думи, нарочно съм ги написал под картинката с уточнения къде точно се намират. Ако не искате да ги видите, внимавайте как скролвате. Успех!

2_182_1

И така.. snow го забелязах най-напред, там между подпряната шейна и лопатата. Boots го видях след това в лапичките на кучето. Frost го нареждам под номер 3 –  намира се в снега на клоните на дървото). Mittens беше четвъртата забелязана дума от мен – там, под формата на ледените висулки. Sled ми се струва, че се вижда на прозорците на колата, обаче chill го търся ли търся и нещо не мога да го видя. Някой от вас може ли да ми подскаже?

Google+ Comments