Когато Тя не знае какво иска

July 30, 2014 Off By Victory

p_s_i_love_you_va_PosterВеднъж приятелката ми ме накара да гледаме един филм. Става дума за “P.S. I love you” или както го превеждат на български “Послепис: Обичам те”

Така, сега обаче не става дума нито за филма, нито за актьорите там. Става дума за една сцена от филма, която все още не може да ми излезе от главата. Мъж се навежда и прошепва в ухото на жената до него: Моля те, кажи ми какво искате вие жените.

Тя най-дълбокомислено го поглежда, въздъхва и му казва, че това е тайна, която се пази от хилядолетия. Колебае се дали да му я сподели, защото никой мъж не я знае… и отговорът й е: Нямаме ни най-малка представа. ХА!

Оттогава си мисля. Как се очаква от нас, мъжете да правим каквото трябва, когато нито ние знаем, нито има кой да ни каже кое е правилно и кое не. Оказва се, че сме сбъркали дори когато сме си мислили, че правим нещо хубаво, което ще й хареса. А всъщност или сме си изпуснали езика случайно в неподходящия момент, или не е трябвало да излизаме с колегите точно тази, или е трябвало да не си хвърляме чорапите на земята, да не правим това, да не правим онова…

Както и да е. Нямам отговор как да постъпите, когато усетите, че Тя не знае какво иска. Просто бъдете готови все едно се подготвяте за изригващ вулкан, но бъдете с идеята, че рано или късно ще свърши.

Google+ Comments