Новогодишната равносметка

December 30, 2012 Off By Victory

Ето, че наближи краят и на тази година, която за мен лично се изниза много бързо, но пък беше много успешна. През 2012г. дадох много от себе си, но получих още повече , пожънах успехи и постигнах някои мечти, които иначе отдавна събираха прах в главата ми. Надявам се и следващата да е толкова успешна!

Лично за себе си всяка година си правя една по-задълбочена равносметка на година, която обаче е прекалено лична за блога. Там разглеждам себе си, живота си, отношенията ми с хората, близките, семейството и как всичко това се е развивало през годината. Отчитам къде съм бил силен и в кои важни ситуации съм постъпил правилно, както и в кои съм грешал и трябва да се справям по-добре през следващата година. Цялото това занимание си отнема 2-3 часа, но мисля, че си заслужава. Много е важно понякога да спираме замалко и да се замисляме върху глобалната картинка. Защото годините си се нижат една след друга, но не бива да забравяме кое е важно за нас и живота ни и да проследяваме дали с всеки ден, месец и година се доближаваме по-близо до него.

Вие правите ли си подобна равносметка? За мен лично е традиция, която се установи по време на студентските ми години и смятам да я запазя и за в бъдеще, защото ми помага много.

Google+ Comments