Първи редове

December 22, 2012 Off By Victory

Привет, читатели! Аз съм Виктор, а тази страница, която четете е моят личен блог. Тук ще пиша за мен, моите интереси и въобще за теми, които ме интересуват.
Но преди това нека ви разкажа малко повече за мен.

За добро или лошо съм роден и живея в столицата ни – София. Да, има и добри и лоши страни, но за тях ще си изкажа мнението малко по-късно.

Харесвам природата, направо я обожавам. Имаме такива красоти тук, че най-важното с което трябва да се захванем е да ги пазим и да се грижим за тях. Не утре, не следващата седмица, а днес.
Фен съм на екстремните спортове, както можете да предположите – в планината. Това ме зарежда и ме кара да се чувствам жив. Ето и част от любимите ми: ATV разходки, катерене, скачане с парашут, сноуборд и още и още.
Обичам хубавите жени. Мхм …, но не тези, които се налагат като мода напоследък, а онези естествените и непринудените. Които ги интересуват по-важни теми от маникюр, шопинг или обувки.
Безкрайно много държа на приятелите си. Малко са истинските, но са качествени както се казва. Нека си знаят, че винаги могат да разчитат на мен. Надявам се и аз на тях. 😉
Засега ще спра до тук, но ако нещо по-конкретно ви интересува – просто ме попитайте в коментарите.

Google+ Comments