Студентски празник в Цигов чарк

December 11, 2013 Off By Victory

studentskiМакар вече да не съм студент, винаги ще помня с носталгия и радост времената, в които тичах из коридорите на университета, ентусиазма с който прекрачих прага първият път, притеснението по време на изпити и нетърпението до излизането на оценките, но най-вече – доброто прекарване и вечните приятелства, които завързах в тези най-хубави години от живота ми.

По това време се запознах със страхотни хора, с които не само се забавлявахме тогава, но и до днес продължаваме да поддържаме близки отношения. По традиция празнуваме и студентският празник – 8-ми декември. И въпреки че днес ни делят стотици, а с някои и хиляди километри, повечето от нас успяха и тази година да отделят време и пари, за ежегодната ни сбирка.

По мое предложение тя се проведе в екологично вилно селище до Цигов чарк, което не само предлага невероятно удобни вили, но има и супер механа, където да се забавляваме. Мястото е невероятно и беше точното за нашия повод. Всички останаха доволни от настаняването, прекарахме си чудесно и в ресторанта.  Получи се супер сбирка, в която не само си разказахме с кой какво се случва и си спомнихме старите времена, но и си прекарахме хубаво – като преди години.

Радвам се, че въпреки времето и разстоянията, които ни делят, отношенията ни все още си остават същите, като едно време- топли, мили и весели.

Google+ Comments