Забавна офис олимпиада (част 2)

Забавна офис олимпиада (част 2)

April 15, 2021 Off By Victory

Здравейте, приятели! Пробвахте ли вече първите дисциплини, които ви предложих за забавна олимпиада в офиса? Ако не сте, побързайте, защото съм ви приготвил нова доза забава, с която да запълните някоя обедна почивка с колегите.

Следващото ми предложение е за Дисциплина 3 и полет с хартиен самолет на дълги разстояния. Кой не се е опитвал да направи най-добрия самолет от хартия в училище? Според мен и до днес те са си сред класиката през учебните дни. С много усилия и внимание към детайлите, всеки е разработил своя собствена технология и може да създаде какъвто си иска хартиен самолет. Затова намерете някоя голяма стая, например заседателната, и проверете чий самолет ще измине най-дълго разстояние.

Дисциплина 4 може да бъде Офис дартс с магнити. Начертайте дъска за дартс на дъската за рисуване с маркери. След това се подредете на маркирана начална линия и хвърляйте внимателно магнити вместо стрели.

С Дисциплина 5 докажете точността си. Обичате ли бейзбол? Макар този спорт да не е особено популярен у нас, нищо не пречи да го практикувате в офиса. Например застанете на определено разстояние срещу закачалката за дрехи и се опитайте да вкарате под нея тиксо. Ако не вкараш, излизаш. Ако има повече от един колега, който може да го направи, повторете играта от по-далечно разстояние, докато някой не бъде определен за победител.

Освен забавни, тези упражнения водят и до по-добро здраве. Повишена е и концентрацията. Правете редовни почивки, така че мозъкът ви да е снабден с кръв и да поеме повече кислород. Тогава се работи много по-продуктивно. Освен това се образуват хормоните ендорфин и серотонин. Хормоните на щастието подобряват настроението в екипа, което означава, че всички се радват да работят заедно и по-активно.

Google+ Comments