Защо лошите момчета финишират първи?

November 26, 2015 Off By Victory

Странно е мъж да коментира такава клюкарска женска тема, но аз ще се престраша. За мен, като изключително смел и подготвен по всички въпроси човек (хе-хе), теми-табу няма. С риск в този момент да загубя женската аудитория си признавам, че аз не попадам в графата с “лошите” момчета, които вас толкова много ви привличат. Мога да се нарека екстремен, но в никакъв случай не се държа властно с половинката си.

nice-guy-vs-jerkЗнаем за теорията, че колкото по-зле се държи един мъж с жените, толкова по-привлекателен изглежда той в очите им. Тук има нещо вярно, признайте си. Ако някой ви поднася цветя всеки ден и ви се обажда само за да чуе гласа ви, той ви се струва скучен и безинтересен. Ако обаче не ви обръща внимание, а когато го прави, е рязък и груб, то тогава се превръща в интересен и дори опасен, последното, съм забелязал, че много допада на жените.

Сега, ако трябва да проникна в мисленето на една жена спрямо “лошото” момче за нея то би било предизвикателство, един проект, който да моделира. Това си е моя теория – дали съм прав, вие ще кажете. Какво имам предвид? За жената би било ласкателство да промени същото това “лошо” момче към по-добро, благодарение на неговата голяма любов към нея. Романтика се крие зад скритите женски помисли, както винаги. Разгадах ли ви 😉

Всъщност, искрено се забавлявам да разсъждавам на такива чисто женски теми, може би ще повторя по-нататък в някой последващ пост. Отворен съм за всякакви други теории по въпроса, изкажете и вашето мнение, нека заедно стигнем до истината.

Google+ Comments